Word Maker, Workshops & Vakantie

Word Maker

Voordat de grote vakanties losbarst kun je bij TwenSpace een tweedaagse cursus volgen waarna je ‘maker’ kunt noemen. In deze cursus zal er ook ruim gelegenheid zijn om de theorie meteen onder deskundige begeleiding in de praktijk te brengen. Onderwerpen die behandeld zullen worden : Lasercutter, 3d printers, ontwerpen voor lasercutter / 3d printer, Arduino en veel meer.

We geven deze cursus op 24 & 25 Juli in de makerspace TwenSpace te Enschede , inclusie avond en middag eten.

Meer informatie en inschrijven kan via deze link.

Workshops

As woensdag (juni 19) hebben we nog plekken voor de workshop Tinkercad. Let op hiervoor geldt een afwijkende tijd, namelijk van 16:00-17:00. Wil je meedoen schrijf je dan hier in.

Vanaf nu zal iedere 2e woensdag v.d. maand zal er een workshop zijn, afwisselend of de Lasercutter workshop of introductie 3d printen.

  • Juli 10 – Lasercutter workshop
  • Sep 11 – Lasercutter workshop
  • Okt 9 – Introductie 3d printen
  • Nov 13 – Lasercutter workshop
  • Dec 11 – Introductie 3d printen

Inschrijven voor een van deze workshops kan hier.

Voor al deze workshops geldt dat indien je met groep van 4 of meer personen een workshop wil doen kunnen we in overleg de datum en locatie overleggen.

Openingstijden tijdens vakantie

Goed nieuws voor iedereen, tijdens de vakantie zijn we zoals gewoonlijk open op iedere vrijdag 12:00-20:00 en zaterdag van 12:00-17:00. Enige uitzondering hierop is voor 23 & 24 Augustus, dan zijn we dicht.

Dus mocht je altijd een project willen doen waar je normaal geen tijd voor hebt, dan is tijdens de vakantie het ideale moment.