Maak persoonlijk kado

De feestdagen komen er weer aan dus wordt er thuis heel wat geknutseld. Wil je een origineel persoonlijk kado geven dan kun je op 27 November en 18 December bij TwenSpace terecht. Deze dagen kun je zelf iets origineels maken met de lasercutter, deelname is inc. basis materialen en lasertijd.

Voorbeelden van kado gemaakt met lasercutter

Maak bijvoorbeeld een doos (juwelenbox / schatkist of elke andere vorm) maken met je eigen tekst erop.

Enkele voorbeelden van wat je zou kunnen maken :

Wil je al meteen aan de slag check dan deze site waar je eenvoudig een ontwerp voor je eigen doos kunt ontwerpen. Met inkscape zou je dan je eigen teksten op kunnen zetten. Als je dit ontwerp dan meeneemt dan heb je in een oogwenk je eigen persoonlijke kado gemaakt.

Foto graveren

Je kunt ook je eigen foto laten graveren, zorg ervoor dat je een heldere contrastrijke foto hebt.

Kosten € 15,00 per persoon, inclusief 15 min lasertijd en een halve plaat (60x45cm) 3 mm triplex materiaal. Dit is voldoende om een bv eigen doos te maken met eigen teksten. Assistentie voor ontwerpen en gebruik apparatuur is inbegrepen. Indien u meer laser tijd of materialen nodig is dit voor onze normale verkoopprijs.

We geven deze workshop op 27 November of 18 December. Inschrijven kan via dit formulier, maximaal 5 personen per keer.

Er zijn nog veel andere mogelijkheden met onze apparatuur, heb je een idee maar weet niet of het mogelijk is? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.