Home

3d print service

Met 3D printen zijn de mogelijkheden voor het maken van een object vrijwel onbeperkt. 3D printen is een ideale manier om een prototype te maken en met een fysiek model testen of het aan de verwachtingen voldoet. Voor onze 3d printers hebben we PLA, PETG, FLEX filament en resin in diverse kleuren op voorraad. Wilt je iets 3d geprint hebben kun je onze online offerte gebruiken of stuur dan de STL bestand naar ons op. In overleg maken we dan een vrijblijvende offerte.

Voor voorbeelden van 3d geprinte producten zie onze inspiratie pagina.

Workshops

Ook als je (nog) niet weet hoe je voor de 3d printer ontwerpt kun je onze workshops volgen. We geven diverse workshops voor de 3d printer waarbij je onder deskundige begeleiding leert te ontwerpen.

Voor Tinkercad heb ik deze online workshop gegeven, hierin wordt kort uitgelegd hoe 3d printen werkt en hoe je zelf een model kunt maken.

Advies

Wil je een 3d printer kopen maar weet je niet welke het meest geschikt is? We kunnen je ook persoonlijk advies geven en je op weg helpen met een eerste print.

Ik heb ook ervaring met diverse lasercutters, ook hier kan ik voor je persoonlijke situatie voorzien van een advies.

Diensten

Je kunt je werkzaamheden ook uitbesteden aan ons, zie op onze diensten pagina wat we voor je kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.Voorbeelden projecten gemaakt bij TwenSpace